£600,000 investment in M40 rural eco-office development is fully let

Upper Aynho offices

White Commercial Surveyors has successfully leased office premises at Upper Aynho Grounds.

The eco-office development, located between J10-11 of the M40, comprise part of The Great Barn venue, a privately-owned 18th century events venue set in 250 acres of landscaped grounds.

The units comprise single-storey former farm buildings developed to provide eco offices which cost in the region of £600,000 to develop, with natural slate roofs and large open plan working spaces with frameless glazed lobbies which overlook the pretty rural courtyard.

Jerry Stephenson, MD at The Great Barn, said: “We had been looking for opportunities to continue to diversify the farm and with seemingly strong demand for rural office space we have developed a number of outbuildings and barns. We started the build inJanuary and after a few small delays due to Covid-19, the offices were ready 1st September and first tenant moved in immediately and the second in October. The final tenant moves in December”.

Matthew Barnes, Director at structural engineering company AB Design Solutions who has taken space at the Courtyard said: “The office is based in a fantastic rural setting. We have a modern office space with additional space to expand our business.”

David Carter, MD at CMS Wealth said: “We have been looking at new office space for a number of years but it has been hard to find the right combination of character, size and quality of office in the local area without going into a town centre. We wanted to have good transport links for our clients and to remain in the Oxfordshire countryside.

“The move to the new office marks a fresh start for the company after our recent rebrand of CMS Wealth Ltd following rapid growth of our group of companies over recent years. We required the new office space to meet our needs as a growing company and to provide the right environment for us to provide high standards of financial advice. We are confident our clients will love our new location when they come to visit the office in the near future”.